RAFTING DNEVNA DOVOLILNICA (2023)

 50 z DDV

Plovba na plovbnem območju je dovoljena od 15. marca do 31. oktobra v dnevnem času, z vstopom na reko od 9. ure dalje in izstopom iz reke:
– na vstopno izstopnih mestih Srpenica 1, Srpenica 2 in Trnovo 1 ter izstopnem mestu Trnovo 2 do 20. ure;
– na drugih vstopno izstopnih mestih in izstopnem mestu Volčanski most do 18. ure.

Za plovbo je potrebna dovolilnica. Prosimo, da si pred vstopom na reko natančno ogledate vsa opozorila in informacije, ki so objavljene na www.soca-plovba.si. Nepoznavalcem reke svetujemo da se na reko podajo v družbi izkušenega vodnika.
Dnevna dovolilnica za rafting je dovolilnica za uporabo vstopno izstopnih mest za plovbo s plovili, ki lahko prevažajo več kot tri osebe.V tem primeru uporabnikom ni potrebno imeti pri sebi osebne dovolilnice. Dovolilnico oz. zaporedno številko dovolilnice mora imeti uporabnik ves čas plovbe in uporabe vstopno izstopnih mest pri sebi. Dovolilnica je veljavna samo za datum in plovilo, ki je navedeno na dovolilnici.

Vpis imena in priimka ni obvezen, vendar če želite izkazovati veljavnost dovolilnice z imenom in priimkom (namesto QR kode ali serijske številke), se v tem primeru razume, da se z vpisom imena in priimka strinjate.

V primeru pravne osebe se lahko vpiše ime organizatorja.

Ni na zalogi

Kategorija: